Aktörer vi söker till Skyltsöndag

0 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Söndag den 27 nov 2022 är det Skyltsöndag i Piteå med shoppingglada besökare. Säljer du granar, kan anordna ponnyridning, hålla i en Tomteparad, Klä ut er till tomtar och sälja julklappar eller anordna Skyltsöndagsträning? Då är det dig vi söker!

Under Skyltsöndagen erbjuder Handelsföretagen via projektet Handelsutveckling in er som vill vara en del av dagen. Vi vill bjuda in till en dag i julens tecken.

Under dagen den 27 november mellan 12.00 – 16.00 har ni möjlighet att vara med på Skyltsöndag i Piteå.

Information
Vi söker olika aktörer som kan vara en del av dagen. En aktör inom varje kategori. Har du möjlighet till något inom dessa kategorier?

  • Granförsäljning - Sälja granar till besökande. Ni får en plats att sälja granar på under Skyltsöndag. Möjlighet finns också att sälja smågranar till handelsföretagen inför dagen. Försäljning mellan 12.00 - 16.00 27 nov.
  • Ponnyridning - Anordna ponnyridning för besökande. Ni får en plats att ha ponnyridning under Skyltsöndag. Ridning mot kostnad för besökare mellan 12.00 - 16.00 27 nov.
  • Tomteparad - Ni håller i en tomteparad genom stan. Vid slutdestinationen delar ni ut smågåvor till utklädda tomtar som går i paraden (som vi ger er). Krav är att det ska vara en förening eller skolklass. Ersättning finns till fast pris. En tanke ska finnas bakom paraden, ex. julmusik spelas, dansa genom stan, tända ljus eller liknande. Kontakta gärna Cecilia på [email protected] innan bokning. Paraden start kl 12.00 och avslutas när gåvorna är utdelade på slutdestinationen.
  • Tomtar som säljer julklappar - Vi söker en förening som vill klä ut sig till tomtar och sälja julklappar under Skyltsöndag. Ni får en plats att ha sälja på under Skyltsöndag. Försäljning mellan 12.00 - 16.00 27 nov.
  • Skyltsöndagsträning - Vi söker ett företag som vill hålla i en träning utomhus på Skyltsöndag. Ni får en plats att visa upp er och hålla i en träning under Skyltsöndag. Kontakta gärna Cecilia på [email protected] innan bokning. Tillsammans bestämmer vi en tid för träningen under dagen, någon gång mellan 12.00 - 16.00 27 nov.


Önskar ni delta? Genom att anmäla er nedan bokar ni en av dessa platser under Skyltsöndag den 27 nov. OBS! Vi har endast en plats per aktör, först till kvarn.


När ni bokar en plats på Skyltsöndag godkänner ni våra villkor, se nedan. 

Villkor
När ni bokar en plats binder ni er till att vara på plats den 27 nov utifrån den utsatt tiden enligt varje aktör. Mellan 10.00 - 12.00 har ni möjlighet att testa/ställa i ordning er akt. Sen ankomst innebär en straffavgift på 1000 kr. Avbokning kan ske fram till 20 november. Därefter tar vi en avgift på 1000 kr per företag/förening som inte dyker upp.

Handlarna bjuder på tillstånd för alla, står för marknadsföring och koordinerar dagen.

Varmt välkommen med er anmälan, senast 20 november.
Vi meddelar er plats/bekräftelse senast 22 november.

 

Frågor eller funderingar?
Kontakta Cecilia Lindström på [email protected]
Handelsutvecklare, Företagarna Piteå

Varmt välkommen med din bokning!