Butiker/handelsföretag Skyltsöndag

0 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Söndag den 27 nov 2022 är det Skyltsöndag i Piteå med shoppingglada besökare. I år kommer vi att anordna avtäckning av skylfönster, belysa företag med barnverkstäder och ge er möjligheten att boka en minigran. Vill ni vara med?

Under dagen den 27 november mellan 12.00 – 16.00 har ni möjlighet att vara med på Skyltsöndag i Piteå.

Information

  • Avtäckning av skyltfönster - vi kommer i år att göra en karta över Piteå och markera ut de företagen som är med på årets avtäckning av skyltfönster. Vi behöver därför veta vilka som vill vara med? Har ni många fönster, kan ni välja ett eller flera. Det är upptill varje butik. Anmäl dig nedan, senast 20 nov.
  • Barnverkstad - vi vill locka besökare till era butiker. Därför kommer vi i år att belysa de företag som anordnar barnverkstäder. En barnverkstad kan vara ex. tipspromenad för barn i butiken, pysselhörna med jultema, minibakning på plats (ex. pynta din pepparkaka, bulle), göra egna julkort, skriva/måla årets önskelista, spela spel osv. Tankarna är fri, men barn ska vara i fokus. Anmäl dig nedan, senast 20 nov.
  • Minigran - I år tittar vi på att erbjuda tillsammans med ett lokalt företag/förening minigranar. Granar som du kan ställa utanför din butik under dagen och pynta som du vill. Ex med en ljusslinga för att lysa upp i mörkret. Granen är sedan er att nyttja som ni vill under december. Vi tar upp en anmälan och återkommer om pris till er som önskar när vi fått mer information. Anmäl dig nedan, senast 20 nov.


Varmt välkommen med er anmälan, senast 20 november.

 

Frågor eller funderingar?
Kontakta Cecilia Lindström på [email protected]
Handelsutvecklare, Företagarna Piteå

Varmt välkommen med din bokning!