Betala & saldokontroll

Hur betalar jag med Piteå Presentkort?

Piteå presentkort är ett Mastercard och hanteras/används som ett vanligt betalkort som du drar i en kortterminal (använd magnetremsa). Kortet har ej chip eller kod och köpet genomförs därför som ett signaturköp och ska alltid dras genom betalterminalen med magnetremsa.

Vid köptillfället uppger du hur mycket du vill betala med Piteå presentkortet. Har du inte tillräckligt med pengar på kortet går inte köpet igenom. Det är därför viktigt att känna till aktuellt saldo. Du kan delbetala med Piteå presentkortet om varan/tjänsten kostar med än du har på kortet. Uppge då först hur mycket (vilket belopp) du vill betala med Piteå presentkortet och genomför denna transaktion först, resterande belopp betalas med annat betalsätt och köpet avslutas med den sista transaktionen.

Som innehavare av Piteå presentkort ansvarar du själv för att kontrollera aktuellt saldo. Kortet är förbrukat när saldot är noll. Kortet kan ej fyllas på igen.


Saldokontroll

Du kan kontrollera hur mycket pengar som är tillgängligt på Piteå presentkort på följande sätt:

Saldokontroll via webben
På baksidan av Piteå presentkort hittar du ett 16 siffrigt kortnummer samt säkerhetskod. Dessa uppgifter skriver du in på webbplatsen Get My Balance.

Saldokontroll via telefon (automatisk)
08-525 007 74

Kundsupport (Personlig)
08-22 50 30

Automater
Du kan även kontrollera ditt saldo på Piteå presentkorts automater som finns placerade i Småstaden och Gallerian.