Företag julen - Piteå Presentkort

100 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Julklapp för företag - Boka Tidigt!

I år har vi en särskild julklapp att erbjuda till er som är tidiga med er beställning från 1 nov till före den 30 november. Tillsammans med våra samarbetspartners inom Piteå presentkort kommer vi att överraska er med en julklapp värd mellan 600 och 1000 kronor. För att ta del av detta erbjudande, behöver ni boka ett eller flera presentkort med ett sammanlagt värde av minst 10 000 kronor senast den 30 november. Nu närmar vi oss julen och årets julklappsrusch hos oss på Piteå presentkort. OBS! Gäller endast bokningar lagda under temat: Företag julen - Piteå Presentkort.

**************************

Företagsbeställningar av Presentkort till julen

Nedan kan ni köpa presentkort antingen mot faktura eller genom kortbetalning. Välj önskat belopp och antal, och i kassan kan ni välja mellan faktura eller kortbetalning. Presentkorten kan antingen skickas med post till er eller hämtas hos Piteås Turistcenter på Bryggargatan 14. (Turistcentret har öppet måndag till fredag från 10.00 till 17.00, med lunchstängt mellan 12.00 och 13.00.)


Observera att under julperioden har vi en ökad efterfrågan och leveranstiden är 7-10 dagar. Ni kommer att få en bekräftelse via e-post när er beställning är klar och har skickats eller är redo för upphämtning. Vänligen notera att vi inte tar emot fakturabeställningar för år 2023 efter den 15 december. Från och med den 3 januari 2024 kan ni återigen göra fakturabeställningar.


Övriga Villkor
För företagsbeställningar gäller förskottsbetalning, och fakturan måste vara betald innan vi kan aktivera korten. Ni kan välja mellan att snabba upp aktiveringsprocessen med expressaktivering för 150 kronor (inom 24 timmar efter att betalningen har registrerats hos oss) eller använda den ordinarie aktiveringsprocessen utan extra kostnad (inom 72 timmar efter att betalningen har registrerats hos oss).