Aktiviteter & underhållning till Skyltsöndag

0 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Söndag den 3 dec 2023 är det Skyltsöndag i Piteå med shoppingglada besökare. Nu letar vi dig som vill arrangera en aktivitet eller underhållning som påminner om julstunderna från barndomen. 

Under dagen den 3 december mellan 12.00 – 16.00 har ni möjlighet att vara med på Skyltsöndag i Piteå.

Information
Vi söker olika aktörer som kan vara en del av dagen. Högt som lågt med tanke på julstunder. Nedan har vi skapat några förslag på aktiviteter som vi fått förslag genom åren. Har ni egna förslag är det fritt att även anmäla detta ovan.

  • Granförsäljning - Sälja granar till besökande. Ni får en plats att sälja granar på under Skyltsöndag. Möjlighet finns också att sälja smågranar till handelsföretagen inför dagen. Försäljning mellan 12.00 - 16.00 3 dec.
  • Ponnyridning - Anordna ponnyridning för besökande. Ni får en plats att ha ponnyridning under Skyltsöndag. Ridning mot kostnad för besökare mellan 12.00 - 16.00 3 dec.
  • Tomteparad - Ni håller i en tomteparad genom stan. Vid slutdestinationen delar ni ut smågåvor till utklädda tomtar som går i paraden (som vi ger er). Förgyll paraden med ex. julmusik som spelas, dans genom stan, tända ljus eller liknande. Paraden start kl 12.00 och avslutas när gåvorna är utdelade på slutdestinationen.
  • Tomtar som säljer julklappar - Vi söker en förening som vill klä ut sig till tomtar och sälja julklappar under Skyltsöndag. Ni får en plats att ha sälja på under Skyltsöndag. Försäljning mellan 12.00 - 16.00 3 dec.
  • Pulkarace eller annat race - Annordna en racetävling där barn och vuxna får chansen att delta och vinna priser. Racet start kl 13.00 och avslutas med prisutdelning.


Önskar ni delta? Anmäl intresse nedan. Skriv önskad aktivitet och berätta gärna era tankar. Vi återkommer med en bekräftelse inom 72 timmmar. Om en aktivitet blir bokad av våra förslag ovan kommer vi att skriva ut detta i texten. 


När ni bokar en plats på Skyltsöndag godkänner ni våra villkor, se nedan. 

Villkor
När ni bokar en plats binder ni er till att vara på plats den 3 dec utifrån den utsatt tiden vi tillsammans bestämmerAvbokning kan ske fram till 26 november. Därefter tar vi en avgift på 1000 kr per företag/förening som inte dyker upp.

Handlarna bjuder på tillstånd för alla, står för marknadsföring och koordinerar dagen.

Varmt välkommen med er anmälan, senast 26 november.

 

Frågor eller funderingar?
Kontakta Cecilia Lindström på [email protected]
Handelsutvecklare, Företagarna Piteå

Varmt välkommen med din bokning!